Шановні колеги!

Вітаємо на офіційному сайті!

Шановні колеги!

22.03.2023 Новини 0

Є приємна новина – в регіони вже доставлені сучасні системи внутрішньокісткового судинного доступу для інфузійної і медикаментозної терапії. Їх уперше закупив МОЗ України – і це теж відбулось у межах спільного зі Світовим банком проєкту. Прошу вказувати цей факт у ваших новинах за темою – і на сайтах, і в соцмережах. Варто нагадати про це усім закладам, у які розподілено обладнання.

Ось тут – офіційне повідомлення з коментарем пана міністра: https://www.facebook.com/100057403931428/posts/683305110259614/

Для початку, запрошую до поширення цієї новини – такі позитивні факти варті уваги громади, чи не так?

І в цьому контексті потребую вашої підтримки для розвитку теми.

За дорученням координаторки спільних проєктів – заступниці міністра охорони здоров’я Ірини Микичак – прошу допомогти в пошуку реальних фото систем внутрішньокісткового доступу від тих закладів охорони здоров’я, які їх будуть використовувати.

Також у ході розподілу систем між закладами та з початком їх використання медиками прошу з ними попередньо домовитись і допомогти знайти кілька прикладів із практики, коли, за яких обставин внутрішньокістковий доступ дозволив зберегти людські життя. Такі короткі реальні історії, які ми зможемо опублікувати, стануть яскравим доказом того, що наші медики надають якісну допомогу і рятують життя, використовуючи сучасні методи, бо мають для того й обладнання, і навички. Це підвищить довіру людей до української медицини, дозволить пишатись нашими фахівцями.

Це можуть бути знеособлені історії. Але звісно, буде дуже добре, якщо хтось із пацієнтів погодиться на історію з фото – із вдячності за порятунок. У разі потреби я готова особисто вести розмови і з лікарями, і з пацієнтами, чиї контакти для збору додаткової інформації Ви мені зможете надати.

Наперед щиро дякую!

Маєте потребу щось уточнити – телефонуйте, будь ласка.

З повагою,
Наталія ЛИТВИНЕНКО,
консультант з комунікаційної підтримки реформ
проєкту “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей”
+380 67 960 79 53

+380 66 178 59 88